Facebook
Google+
Telefon: 20/443-9777 | E-mail: info@inpulse.hu

Szolgáltatások

Az ideális konyha az alapvető funkcióival és egyediségével tökéletes egységet képez a lakás többi részével. Ezt természetesen egyéni ízlésünk, életritmusunk, és nem utolsósorban a rendelkezésre álló helyünk adottságai egyaránt meghatározzák. Új konyhabútor vásárlásakor rengeteg szempontot kell figyelembe vennünk egyedi igényeinknek és a külső tényezőknek megfelelően. Nem szabad elfelejtenünk, hogy egy megfelelően kiválasztott- és legyártott konyhabútor hosszú távú befektetés, akár több évtizedes élettartammal kell rendelkeznie.

A tapasztalatlan vásárló könnyen elvész a kínálat sokszínűségének rengetegében, hiszen egy-egy konyha többszáz elem tetszőleges kombinációjából állítható össze. Célunk az, hogy szakembereink segítségével megkönnyítsük leendő vásárlóink dolgát, és elkalauzoljuk őket a bútorkészítés folyamán a tervezés megkezdésétől egészen a bútorgyártáson át a beszerelésig.

A trendek a változó vásárlói igényeknek megfelelően folyamatosan változnak. A hagyományos színek, formák, és megoldások mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szolgáltatásunk megfeleljen a legújabb trendeknek is, így naprakészen bővítjük szolgáltatásunk kínálatát mind forma- és színvilág, és természetesen a konyhagépek választékának tekintetében egyaránt.

Vásárlóinkat egészen az ötlet megszületésétől segítjük több éves szakmai tapasztalatunkkal, hogy megtaláljuk a helyszínnek, az adottságoknak, és nem utolsósorban pénztárcánknak megfelelő legjobban használható megoldásokat, hogy leendő konyhánk olyan legyen, mint amilyet megálmodtunk magunknak...

Tervezés, Kivitelezés

A vásárló „tervezgetését” követően kezdődik el a valódi tervezés folyamata, mely kétségkívül a kivitelezés nélkülözhetetlen és egyik legfontosabb része. Szakemberünkkel történő személyes találkozás keretein belül megtörténik a vásárlói igények feltérképezése, melyet követően sor kerül a helyszíni felmérésre. Az itt történt pontos mérésekre alapozva, a rendelkezésre álló helyszín technikai adottságainak megfelelően megkezdődhet maga a tervezés. Speciális konyhatervező programunk segítségével tervező kollégáink élethű, 3 dimenziós látványterv formájában mutatják meg a lehetséges bútorkombinációkat.

A tervezést cégünk díjmentesen vállalja, viszont a részletes terveket csak a megrendelést követően bocsájtjuk vevőink rendelkezésére.

A bútorok a megrendeléstől számított 4-8 héten belül készülnek el. Cégünk kifejezetten nagy figyelmet fordít a szállítás, és a beszerelés színvonalas lebonyolítására, mely a szerelést végző sokéves tapasztalattal rendelkező kollégáinktól a pontosságot, precizitást, dinamizmust és a tiszta munkavégzést egyaránt megköveteli.

A kiszállítást és szerelést az ország egész területén vállaljuk.

Ha további információra lenne szüksége, kérem keressen fel minket elérhetőségeinken!




konyhabutor.lap.hu | toloajto.lap.hu | egyedibutor.lap.hu | butor.lap.hu
Impresszum és Tárhely Szolgáltató