Facebook
Google+
Telefon: 20/443-9777 | E-mail: info@inpulse.hu

Konyhabútorok

A konyha központi helyet tölt be a lakásban, itt kezdjük a reggelt a kávézás és reggelizés során, itt készül az ebéd és a nap zárásaként a vacsorát is a konyhában ütjük össze. Mivel sokat tartózkodunk ebben a helyiségben, ezért fontos szempont, hogy kényelmes elrendezése és jó hangulata legyen.

A konyha berendezésének kiválasztásánál fontos a megfelelő helykihasználás, az előre gyártott bútorokkal ez nem mindig sikerül tökéletesen. Ha ötleteink, elképzeléseink szerinti egyedi konyhabútorokkal rendezhetjük be a helyiséget, még nagyobb kedvvel készülnek majd a finomabbnál finomabb ételek. Sok lakásban a konyha egy részén van kialakítva az étkező, így az étkezés is egy hangulatosabb környezetben telhet.

Egyedi konyhabútorát három stílus egyike alapján tervezzük meg Önnek, legyen az modern, klasszikus vagy rusztikus. Ha megtekinti referencia képeinket, akkor akár a már elkészített bútoraink közül is ötletet meríthet. Főzzön vagy süssön egy saját elképzelései szerint kialakított kellemes környezetben. Tervezzük meg együtt álmai konyháját, ahol nem csak Ön fogja magát jól érezni!

Tekintse meg az általunk tervezett és kivitelezett konyhabútorokat!

Tippek a konyha praktikus berendezésére

A konyha az a hely, ahol egy forró itallal indul a reggel, ahol a legfinomabb ételek készülnek és ahol a háziasszonyok a legtöbb időt töltik. Nem könnyű ízlésünknek megfelelően berendezni egy olyan helyiséget, ahol nem csupán az esztétikai szempontok, de a praktikusság is lényeges.

Senkinek sem kell azonban megijednie, ha első ránézésre nem tűnik jónak a konyha elrendezése. Apróbb praktikákkal és egyedi tervezésű konyhabútorainkkal Ön is remekül ki tudja használni a rendelkezésére álló teret.

Kicsi vagy látszólag bonyolult elrendezésű helyiség esetén a legjobb, ha a konyhabútor készíttetése előtt megtervezzük, milyen típusú konyhát szeretnénk berendezni. Gondolkodhatunk lineáris elrendezésű konyhában, ilyenkor a konyhabútor egy vonalban helyezkedik el. Így helyet takaríthatunk meg, ha egyes konyhai berendezéseket beépítünk a konyhapult alá. Folyosókonyha esetében a konyhabútorok egymással szemben vannak. Ennél az elrendezésnél arra ügyeljünk, hogy legyen elég hely a két konyhabútor között a kényelmes pakolásra. L alakú konyha berendezésekor az étkezőasztalt a tér közepére helyezzük.

Ha szeretné, hogy a főzés kikapcsolódást jelentsen, keressen meg minket egyedi ötleteivel és segítünk megvalósítani terveit!

Konyhabútor egyedi igények szerint

Konyhánk kialakítása és berendezése számos tényező függvénye, melynek értelmében a kész bútorok kínálatában szinte lehetetlen megtalálni a minden szempontból tökéletes konyhabútort. Az egyedi bútorok számos lehetőséget kínálnak, melyeket a tömeggyártmányok nem, a tervezés során azonban érdemes néhány szempontot figyelembe venni:

• Konyha tulajdonságai: Minden helyiség sajátos jellemzőkkel bír, például alakzat tekintetében, illetve vannak helyhez kötött berendezések.

• Funkció: Bár a konyha elsősorban a sütés-főzés színtere, vannak háztartások, ahol az étkező szerepét is betölti a helyiség, ami más típusú konyhabútorokat feltételez.

• Kialakítás: Az ízlés mellett a meglévő berendezések és eszközök mennyisége, illetve típusa határozza meg.

• Igénybevétel: Függ a lakók számától, illetve a főzés gyakoriságától, hiszen egyesek csak hétvégén sürgölődnek a konyhában, mások minden este újabb étkeket kreálnak.

• Stílus és anyaghasználat: Elsősorban a lakás többi helyiségéhez kell alakítani a konyhabútor megjelenését.

Ha megfontolta ezeket a szempontokat, bátran keressen fel minket ötleteivel és mi elképzelései szerint megvalósítjuk egyedi konyhabútorát!

A modern konyhabútorok

Modern világunkban számtalan lakberendezési stílus között válogathatunk egyéni ízlésünk, vagy a lakás adottságai szerint, azonban napjainkban egyre szélesebb körben kedveltté vált a modern, letisztult és gyakran high-tech elemekkel is kombinált stílus.

A modern lakberendezésre, helyiségtől függetlenül, egységesen jellemző a tiszta vonalvezetés és forma kialakítás, a szín és anyagkombináció, a fényes vagy maximálisan lemattított felületek (például fém felületek), valamint nagy hangsúly helyeződik a funkcióra.

A mai modern konyhabútorok minőségi anyagokból, korszerű gyártótechnológiával készülnek, és a méretik maximálisan az egyéni igényekhez igazíthatóak, továbbá a funkcionalitás érdekében kreatív megoldások is kivitelezhetőek, például fiókrendszer, tárolási lehetőségek, fénytechnikai elemek. A modern konyhabútorok óriási előnye, hogy könnyedén beilleszthetőek a különféle méretbeli adottságokkal rendelkező helyiségekbe is, legyen szó kisméretű konyháról vagy nagy, étkezővel összekötött helyiségekről.

Amennyiben kedveli a modern lakberendezési megoldásokat és egyedi kialakítású konyhát szeretne, tekintse meg weboldalunk további információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és megvalósítjuk minden elképzelését!

Romantikus vidékies konyha

A vidéki, azaz country stílus világos, átlátható jellegzetességével melegséget, szívélyességet sugároz, így válhat a ház kellemes terévé a konyha, amely nem csak a főzés és sütés tevékenységéhez, hanem a családi együttlétekhez is ideális.

A konyhabútorok jellemzően fából készülnek, deszkákból vagy maratott lapokból, és gyakran fehérre, krémszínűre, kékre, vagy olajzöldre festettek, de a natúr fa megjelenése is gyakori.

A zsúfoltság, a sok pakolófelület is a stílus védjegye, ezek teszik lehetővé a konyha személyes tárgyakkal való megtöltését, ami meghittséget sugároz. A tálak, tányérok, használati eszközök sokszor jól látható helyen vannak elhelyezve, kihasználva formájukból adódó esztétikai élményüket. A porosodást mégis elkerülendő, de az előző szempontot előtérben tartva, nagyszerű megoldás az üvegajtós konyhaszekrény.

A kellemes hangulatot még a textilhasználattal és színekkel lehet fokozni. Nem sok színnel operál ez a stílus, vagy visszafogott pasztelleket használ (mályva, krémfehér) vagy erőteljes kontrasztokat (sötétkék, fehér).

Ha Ön is a country stílus szerelmese, készíttessen egyedi konyhabútorokat nálunk, és varázsolja konyháját otthona kedvenc helyiségévé!

A konyha fontossága

A konyhának a modern társadalomban igen nagy szerepe van otthonunkban. Sőt, talán az egyik legfontosabb, hiszen az emberek jelentős része eszik, ha valami öröm éri, és eszik akkor is, amikor szomorú, a közösségi élet részét képezik az étkezések, bizony így fontos szerephez jutott ez a helyiség.

A konyha egyszerre funkcionál saját, személyes területként, főleg nők élik meg saját birodalomként, és a közös családi együttlétek helyszíneként is. Amikor tehát megtervezzük konyhánkat, mindkét elvárásnak szükséges megfelelnie. Ha új lakás keresünk, vagy építkezünk, modernizáljuk otthonunkat, kiemelkedően fontos a konyha kialakítása, hiszen olyan konyhára vágyik mindenki, ami megfelel az elvárásainak, ahol könnyebb a házimunka, funkcionális, ugyanakkor esztétikus, harmonikus és barátságos.

Otthont teremteni viszont nem csak kiegészítőkkel lehet, hanem megfelelően kivitelezett bútorokkal is, legyen szó egyedi, saját magunk által tervezett konyhabútorról, vagy előre gyártott berendezésekről. A konyhabútornak úgy kell kiszolgálnia bennünket, hogy életmódunkhoz, saját életünk ritmusához igazodjon. Ezért ha nem találjuk meg a megfelelő konyhabútort, ne essünk kétségbe, hanem tervezzük meg saját magunknak!

Cégünk szakemberei arra törekednek, hogy Ön elégedett legyen egyedileg megtervezett konyhabútorával. Keressen minket bizalommal!

Rusztikus konyhabútorok

Nem jelent újdonságot, ha azt mondjuk, hogy nem mindegy, milyen a konyhánk. A konyha stílusa befolyásolja az ott tartózkodók hangulatát, a konyha stílusát pedig elsősorban a konyhabútor határozza meg. Ennek szellemében nem mindegy, milyen berendezést választunk.

Rusztikus konyhabútorainkat mutatjuk most be, melyek tökéletesen illenek az Ön ízléséhez, ha:

• Kedveli a meleg, mégis kifinomult árnyalatokat.

• Szereti a vidéki stílust és letisztultságot, ennek ellenére élvezné a modern konyhabútorok előnyeit is.

• Közel áll Önhöz a fa, a szép megmunkálású faanyagok.

• Szimpatikus az apácarácsos megoldás egy konyhaszekrény ajtaján.

• A bensőséges, családias hangulatú vacsorák híve.

• Ötvözné egy modern konyha színeinek kontrasztját, de nem szívesen mondana le a fa árnyalatainak melegségéről.

Ha magára ismert a jellemzők alapján, akkor rusztikus konyhabútorainkat Önnek találták ki! Tekintse meg referenciáinkat, és tervezzük meg együtt az Ön elképzelései alapján álmai konyháját! Kérje tanácsunkat elérhetőségeinken, hogy együtt tehessük meg az első lépést!

Mire figyeljünk egy modern konyha kialakításakor?

A konyha megtervezése nem egyszerű folyamat, rengeteg tényezőt és igényt kell összehangolni. A modern konyhákban már minden funkciónak előre megtervezett, legyártott helye van, így érdemes mindent jól átgondolni.

A modern konyha kialakításakor, a bútor tervezése előtt gondosan mérjük fel, hogy mi mindent szeretnénk leendő konyhánkba, milyen berendezéseknek kell elférnie (mosogató és mosógép, mikrohullámú, hűtőszekrény, tűzhely stb.). Végig kell gondolni, hogy mit hova teszünk, majd ezek után a konyhabútorral együtt kell ezen igényeket végiggondolni.

Egy beépíthető tűzhely például teljesen már típusú konyhabútort kíván, mint egy a bútortól különálló darab, illetve, ha valakinek a főzés a szenvedélye, és rengeteg eszközzel rendelkezik, olyan bútorra lesz szüksége, amely szellős, nagy fiókjai és tároló részei vannak. Egy modern konyha nem csak a színek és formák miatt lesz modern, hanem az átgondoltságtól és a jó kivitelezéstől.

Nálunk minőségi munkára és anyagokra, szakszerű segítségre és tanácsokra számíthat, ha egy szép, modern konyhabútor tulajdonosa szeretne lenni!

Tippek a kreatív konyha megvalósításához

Ahány ház, annyi szokás - és persze annyi féle konyha is. A háznak ez a szeglete szinte mindig használatban van: sok időt töltünk főzéssel, étkezéssel, beszélgetéssel, de akár tanulásra, munkára és szórakozásra is kitűnő lehet, főleg ha amerikai típusú konyhával rendelkezünk.

Varázsolja különlegessé konyháját!

Csak egy kis kreativitásra, fantáziára és leleményességre lesz szüksége - na meg egy kis segítségre. Az egyedi tervezésű konyhabútor és a gondosan megválasztott kiegészítők az első lépés.

Okos ötlet például a megszokottól eltérő fiókok beépítése a konyhabútor darabjaiba, mint például a szemetes a fiókban, a mosogató alatti rész kihasználása, de még a sarokpolc is, hiszen így az üresen maradt sarkakat is ki tudjuk használni. Ezek az ötletek mind megteremtik egy maximálisan kihasználható, ötletes és élhetőbb konyha képét, ám még számtalan ötletet hasznosíthatunk - csak a képzeletünk szabhat határt.

Döntsön Ön is az egyedi konyhabútor mellett, ennek kivitelezésére pedig válasszon minket!

Modern konyha kis helyen

Álomkonyhájának képe már régóta él a fejében? Sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy nagy házba költözzön, és akinek kis lakása van, úgy érzi, egyből lemondhat az álomkonyháról.

Ne gondolja így! A kis konyháknak is megvan a maguk bája, és így is lehet egyedi konyhabútora! Megmutatjuk, hogyan válhat a kis konyhából egyszeriben modern, praktikus és kellemes hely!

Az üres falfelületet ki lehet használni! Ezt lebegő polcokkal a legegyszerűbb megtenni, ahová a konyhaszekrénybe már nem férő bögréket, tányérokat, tálakat pakolhatja, de szárított fűszereket, vagy ültetett fűszernövényeket is tárolhat rajta. Így a legfontosabb dolgok biztosan mindig kéznél lesznek főzés közben!

Ha nincs hely ebédlőasztalnak, van lehetőség beépített asztal és pad elhelyezésére, amelyek nap közben felhajthatóak, így nem kell őket állandóan kerülgetni! Másik okos megoldás a hely kihasználásra, ha ahelyett, hogy széles konyhaszekrényt választ, inkább felfelé építkezik.

Nézzen szét ajánlataink között, és ossza meg velünk elképzeléseit egyedi konyhabútoraival kapcsolatban! Ön megálmodja, mi megtervezzük, elkészítjük, és be is építjük Önnek! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

A hétvégi ház konyhabútorát is személyes igényekre szabottan

Sokan álmodunk róla, hogy egy szép napon lesz majd egy hely, ahova elmehetünk hétvégén pihenni, és ahol esetleg a nyári szabadságot is tölthetjük. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy a hétvégi ház gondolata már nem csak álom, hanem realizálódik? Éppen a beltéri építkezés folyamatában van, és szeretné minél jobban kihasználni az adott helyet, hogy a lehető legjobban megfeleljen az igényeinek? Válassza az egyedi konyhabútort nyaralójába is!

Az emberek többsége ma lakásban lakik, kicsi a tér, fontos tehát, hogy a konyhában jól ki legyen használva a hely. Ez a hétvégi házra is igaz, a hely általában ott is szűkösebb, mégis mindennek el kell férnie, mert mi értelme van a hétvégi háznak, ha nem adott legalább az otthon kényelmének szintje? A jó konyhabútor tartós, praktikus, és mindent könnyen megtalálunk benne. Érdemes jól átgondolni, mik az igényeink, hiszen egy rosszul megválasztott konyhabútor sok bosszúságot okozhat majd a későbbiekben.

Lehet, hogy költségesebb, mintha készen vennénk egy áruházban, de az egyedi konyhabútor nagyon jó befektetés, hiszen pontosan olyanra tervezzük, ami Önnek a legjobban megfelel. Ön megosztja velünk elképzeléseit, mi pedig megvalósítjuk!

Amennyiben kérdései vannak, esetleg tanácstalan, kérje ki tapasztalt szakembereink véleményét!

Egyedi stílus: a modern

Szeretné korszerűsíteni konyháját, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? A modern konyha kialakítása sokak vágya, de megfelelő iránymutatás nélkül csak kevesen mernek belefogni.

Hogyan is néz ki egy modern konyhabútor? Milyen legyen színe, a kialakítása?

A modern konyhabútor modern alapanyagból készül, így napjainkban előszeretettel használnak alumíniumot, rozsdamentes acélt, krómot, sőt, üveget is. A tervezésnél nagy hangsúlyt fektetnek a takarékos helykihasználásra, tehát a praktikum és a kreativitás is szerepet kap a modern konyhabútor kialakításánál. A hagyományos modellekkel ellentétben itt már nincsenek hatalmas, üres terek - a konyhabútor minden szegletébe lehet méretre szabott, egyedi tárolókat, rekeszeket, fiókokat és titkos elemeket tervezni és építeni.

Az egyedi konyhabútor a modern, mai konyha kialakítását előlegezi meg, amely kreatív ötletek megvalósítását is lehetővé teszi, de tartós és szép is egyszerre.

Ugye Ön is így képzelte? Keressen minket bizalommal és valósítsuk meg együtt az Ön modern konyháját is!

Konyhabútorok referencia képeit modern, klasszikus és rusztikus témák szerint böngészheti weboldalunkon.

Önnek a főzés a hobbija?

A háziasszonyok többsége nyűgként tekint a konyhai feladatokra, a főzésre. A lehető leggyorsabban túl lenni rajta és a lehető legkevesebbszer foglakozni vele, általában ez a cél.

Sokan vannak azonban, akiknek a főzés, a különböző finomságok elkészítése egyben a hobbijuk is. Ők szívesen töltenek órákat vagy akár egy egész napot a konyhában, hogy finomabbnál finomabb ételekkel és desszertekkel lephessék meg családjukat.

Számukra a legjobb megoldás egy egyedi konyha! Cégünk segít abban, hogy a főzési és sütési szokásoknak megfelelően legyen kialakítva a konyha, amiben azután a legbonyolultabb étel sem okozhat gondot! Aki szeret a konyhában tevékenykedni, az tudja a legjobban, hogy egy konyha sosem lehet elég nagy. Mindig van olyan tevékenység, amihez kevés a hely. Egyedi konyhabútorainknak köszönhetően a hely kihasználása maximális lesz, a munka pedig minden eddiginél hatékonyabb, kényelmesebb és gyorsabb.

Ha egyedi konyhabútort szeretne, keressen minket bátran, hogy a főzés valóban örömet okozzon!

Modern konyhák: az amerikai konyha

Az amerikai konyha már régóta a legnépszerűbb megoldások egyike, ha a modern konyhai kialakításokról van szó. Az amerikai konyha trendje éppúgy talált magának követőket és ellenzőket is, de tény, hogy ezzel egy átgondolt megvalósításban látványos és praktikus lakásbelsőre tehetünk szert.

Ezt a stílust azoknak ajánljuk, akik kisebb alapterületű otthonban élnek, de nem szeretnének lemondani a kényelmes sütés-főzés kiváltságáról, a minőségi konyhabútorról. A szűk és sötét, konyhának nevezett kamrák helyett az amerikai stílusú konyha kialakítása egy sokkal kedvezőbb lehetőséget kínál, ahol átgondolt helye van mindennek és ahol akár a közös előkészületekről sem kell lemondani. Az egybenyitott terek egyedi konyhabútor megoldással lehetőséget adnak a vendégekkel való folyamatos interakcióra, így tulajdonképpen segítik a társas tevékenységek kibontakozását.

Ötletes, kreatív megoldásokat keres, minőségi kivitelezést és kedvező árakat? Forduljon hozzánk bizalommal, és bízza ránk egyedi konyhabútorai tervezését és kivitelezését!

Mikor érdemes modern konyhabútor mellett dönteni?

Amikor a főzőhelyiség kialakítására kerül a sor, akkor egy sor olyan döntést kell meghozni, amely a későbbiekben meghatározza, hogy milyen típusú konyhabútort érdemes használnunk. Ilyen például már maga a padló milyensége, a fal színe vagy épp a csempék mintája, hiszen ezek már egy adott hangulatot varázsolnak a térbe, amit nem érdemes megbontani ettől jelentősen elütő stílusú bútorral.

Amennyiben az Ön otthona eleve a legújabb trendek szerint van berendezve, ha a konyhahelyiségben a letisztult színek dominálnak, akkor a modern konyhabútor kiváló választás!

A modern konyhabútorok úgy lettek kialakítva, hogy teljes mértékben megfeleljenek mind a látvány, mind a funkció terén állított elvárásoknak. Amennyiben Önnek fontos, hogy a konyhája is tükrözze az újító szellemet, ha szeretne olyan berendezést, ami napjaink irányzatainak is megfelel, akkor válasszon Ön is modern konyhabútort!

Kérdése lenne? Ne habozzon, keressen minket elérhetőségeinken, kollegáink várják jelentkezését!

Modern konyhabútorok az irodában is!

Napjainkban már a munkahelyeken is elengedhetetlen egy kisebb konyha kialakítása. Ez szükséges az ügyfelek, de főleg munkavállalók kényelme miatt is. Cégünk egyedi bútorok, modern konyhabútorok forgalmazásával foglalkozik. Az egyedi gyártásnak köszönhetően tökéletes megoldást tudunk nyújtani bármelyik munkahelyre, vagy irodába is.

Egy modern konyhának köszönhetően a cégnél dolgozók jobban otthon érzik magukat, melynek köszönhetően teljesíteni is jobban tudnak majd. Az alapvető jó hangulat egy cégnél nagyon fontos a munka minősége miatt, hiszen precíz, minőségi munka nem nyújtható stresszes környezetben. Egy kisebb, de modern konyha az ügyfelek fogadásakor is hasznos, hiszen meg lehet őket kínálni kávéval, üdítővel, szendviccsel.

Ha szeretné, hogy irodájában a modern konyhának köszönhetően otthonosabb hangulat uralkodjon, forduljon bizalommal egyedi bútorok gyártásával foglalkozó cégünkhöz! Bátran keressen fel minket, kollégáink készséggel segítenek mindenben!

Az amerikai konyha előnyei

1980-as években kezdtek elterjedni a nappalival egybe nyitott konyhák, amit amerikai konyhának nevezünk. Ez köszönhető annak is, hogy a szagelszívók egyre fejlettebbé, modernebbé váltak, így az emberek is bátrabban mertek ilyen fajta konyhát kialakítani.

Az amerikai konyha megjelenésével egyre inkább szociális jellegűvé vált a konyhai tevékenység. Amíg a háziasszony készíti az ételt vagy éppen a tálaláshoz készül, nem marad le a nappaliban folyó beszélgetésről sem. A főzés közben keletkező kellemetlen illatoktól sem kell tartanunk, hogy átjárja otthonunkat, hiszen erre kiváló megoldást nyújtanak a korszerű szagelszívó berendezések.

Arra vigyázzunk, hogy túl nagy stílusbeli keveredések ne legyenek az amerikai konyhánál, mert az visszatetszést válthat ki. A modern konyhabútorok előnye, hogy letisztultak és egyszerűséget sugallnak.

Egyedi konyhabútorok készítését vállaljuk, az Ön elképzelései szerint valósítjuk meg konyhabútorát! Bátran keressen minket elérhetőségeinken!

Modern konyhák: high tech

A high tech konyhák már évek óta jelen vannak a lakberendezés világában. Ez a modern konyhai stílus sokak számára túl ridegnek tűnhet első látásra, de valójában sok lehetőséget rejt magában. A high tech konyhabútorokat az egyszerű, minimalista, letisztult formák jellemzik.

Egyenes vonalak, éles szögek és szinte teljes dísztelenség köszön vissza a bútorokról. Gyakori és kedvelt színek a fekete, a szürke és a fehér, de a merészebb, színesebb megoldások sem ritkák. Anyaghasználatban a rozsdamentes acél, az üveg, alumínium és a krómozott felületek dominálnak, mindent áthat a funkcionalitás, az ipari jelleg.

A high tech konyhabútorokra jellemző a gondos tervezés, az átgondolt anyaghasználat. Minden darab, különösen, ha egyedi, személyre szabott konyhabútorok kivitelezéséről van szó, úgy készül el, hogy az teljes mértékben eleget tegyen a rá kiszabott feladatnak. Nem hiányozhatnak a korszerű, többfunkciós berendezések sem. Maximális helykihasználás, praktikus használat, logikus elrendezés és józan kiszámíthatóság költözik a konyhába egy ilyen modern konyhabútorral.

Ha Ön is szeretne ilyen konyhát, csak annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot és érdeklődik a részletekről! Várjuk megkeresését!
konyhabutor.lap.hu | toloajto.lap.hu | egyedibutor.lap.hu | butor.lap.hu
Impresszum és Tárhely Szolgáltató