Facebook
Google+
Telefon: 20/443-9777 | E-mail: info@inpulse.hu

Egyéb bútorok

Nincs megelégedve a készbútorok kínálatával?

Ha úgy érzi, nem illenek a hagyományos „tucat” berendezések az otthonába, válasszon egyedi bútort!

Profi szakembereink és korszerű technikáink segítségével elkészítjük az elképzeléseihez igazodó bútort. Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, a jelen kor igényeinek megfelelően. Nem számít, hogy konyhabútort, beépített szekrényt, étkezőasztalt vagy éjjeliszekrényt keres, mi kimagasló színvonalon látjuk el munkánkat, az Ön legnagyobb megelégedésére.

Nálunk van a helye, ha:

• szereti az igényes kivitelű, időtálló bútorokat

• nem elégszik meg a hétköznapi lakásberendezéssel

• minőséget keres alacsony áron

Ha Ön olyan különleges lakásbelsővel rendelkezik, amihez egyedi bútorra van szüksége, keressen meg minket. A sztenderd bútorok nem képesek alkalmazkodni minden körülményhez, azonban az egyedi bútor kiváló választás a tökéletes helykihasználáshoz.

Ha profikat bízna meg egyedi bútora megmunkálásával, keressen minket és kérje ajánlatunkat még ma!

Milyen a jó nappali bútor?

A fürdőszoba, a hálószoba, valamint a konyha berendezése általában nagyobb figyelmet kap, mint a nappali bútorok kiválasztása. Sokan nem gondolnak bele, hogy a nappali pont az a helyiség, ahol összegyűlik a család, ahol pihenünk, kikapcsolódunk, játszunk. Ezért különösen fontos a berendezése, amelyet leginkább egyedi bútorokkal tudunk maximálisan igényeinkre szabni.

A nappali bútor tervezésénél több szempontot is érdemes figyelembe venni. Az első ilyen szempont a tágasság. Ennek lényege, hogy ne zsúfoljuk tele nappalinkat, mert egy ilyen környezetben nem lehet megfelelően pihenni. Csináltassunk olyan egyedi bútorokat, amelyek praktikusak és észrevétlenül nyelik el a nappaliban tárolt dolgokat. Emellett fontos az esztétikum is. Ennek fényében próbáljuk a bútorok kinézetét a lakás és a meglévő berendezés stílusához igazítani.

Ha minket bíz meg egyedi bútorainak elkészítésével, garantáltan nem fog csalódni! Minőségi alapanyagok és nagy tapasztalat jellemzi munkánkat, megrendelőink nagy elégedettségére.

Milyen bútort érdemes választanunk a gyerekszobába?

A gyerek szoba berendezése mindig nagyobb körültekintést igényel, mint a lakás többi helyiségének kialakítása, hiszen ilyenkor több szempontot is mérlegelnünk kell, mielőtt döntenénk.

• Meghatározó kérdés, hogy hány éves gyermeké lesz a szoba, egyedül, vagy a testvéreivel használja-e, nem allergiásak-e esetleg valamilyen anyagra.

• A gyermek bútoroknál nem a dekorativitás dominál elsősorban, bár számos mutatós darabot találhatunk az üzletekben. Természetesen színes, vidám darabokat válasszunk, ne olyat, amit magunknak szánnánk.

• Ügyeljünk arra, hogy lehetőleg ne legyen a bútoron sok kiálló, vagy éles sarok, él, különösen, ha kisebb gyereknek szánjuk.

• Érdeklődjünk afelől is, ha fából készült bútorra esik a választásunk, hogy fennáll-e a szálkásodás veszélye, illetve hogy a fa kezelésénél használtak-e az egészségre káros vagy fokozottan gyúlékony anyagokat.

Ezek az elsődleges szempontok, melyeket érdemes figyelembe venni, azonban megspórolhatjuk a hosszas nézelődést és válogatást, ha az egyedi bútorgyártás mellett döntünk. Rendezze be a gyerekszobát szép és biztonságos egyedi bútorokkal, melyhez kérje szakembereink segítségét!

Ha egyedi nappali bútort szeretne, forduljon hozzánk!

Gyerekszoba bútorok:

Minden családban nagy öröm egy baba érkezése. A gyermek születése rengeteg készülődést igényel, beleértve a leendő szobájának kialakítását is.

Egy helyiség berendezésekor mindig a praktikusság és esztétika a döntő szempont. Nincs ez másképp a gyerekszoba esetében sem. A szülőknek igen körültekintőnek kell lenniük a gyerekszoba berendezését illetően, hiszen az első évek rendkívül meghatározóak a kicsi számára, ennek értelmében minden szempontból ideális környezetet kell biztosítani számára.

A gyerekszoba bútorok tekintetében a legfontosabb a biztonság, valamint a hangulat megteremtése. Amikor a kicsi elkezd totyogni, könnyedén okozhat sérüléseket magának a környezetében lévő berendezések nem megfelelő kialakítása által. Az ilyen balesetek elkerülése érdekében érdemes egyedi gyerekbútorral felszerelni a szobát.

Szintén fontos szempont a színek kiválasztása. A gyerekszoba bútorokat illetően figyelembe kell venni a baba nemét, valamint érdemes szem előtt tartani az egyes színek jelentését is, a barátságos légkör megteremtése céljából.

Amennyiben Ön is szeretné egyedi gyerekbútorokkal ellátni a család új tagjának szobáját, bátran forduljon hozzánk!

Egyedi bútor az igényeknek és adottságoknak megfelelően

Mindenki számára él egy kép a képzeletében az álomotthonról, amely tökéletesen megfelel minden elvárásnak és az utolsó dísztárgynak is pontosan ott van hely, ahol elképzeltük. Azonban a való életben ritkán fordul elő, hogy pontosan ilyen otthont alakíthassunk ki, melynek lehetnek anyagi, lehetőségbeli, helyhiány és egyéb akadályai.

Gyakran adódik a lakberendezés során hely probléma:

• Speciális térkialakítások: tetőtér, szűk terek, sokszögletű terek, stb.

• Kis lakás speciális adottságai.

• Tömeggyártott bútorok: gyakran fix elrendezésűek, ezáltal sok kihasználatlan holttér alakulhat ki.

Ezekre és hasonló problémákra a legjobb és legkreatívabb megoldás az egyedi bútor készíttetése, amely maximálisan kielégíti minden személyes igényünket, tökéletesen alkalmazkodik a tér adottságaihoz és nem utolsó sorban minőségi és esztétikus lehetőség.

Cégünk elsődleges célja, hogy az ügyfelek minden igényét meghallgatva és a helyszíni felmérés alapján a lehető legpraktikusabb és dekoratívabb megoldást javasolja és legyártja egyedi bútorait.

Tekintse meg weboldalunkat és személyes ötleteivel keressen meg minket elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Állandó megoldás a változó igényeknek

A fürdőszoba berendezése során, speciálisabb helyiség lévén, különleges szempontokat kell figyelembe vennünk. Elsősorban természetesen a tisztálkodásra helyezzük a hangsúlyt a fürdőszobában, azonban a reggeli készülődésnek, akár a mosásnak és teregetésnek is ez a helyiség ad helyet. A fürdőszobában tehát több dolog tárolására van szükség, mint gondolnánk!

Az eszközök sokszínűségéből adódóan speciális bútorokra van szükség a fürdőszobában. Ezeknek a bútoroknak helyt kell állniuk a helyiség vizes voltával szemben, fel kell venniük a harcot a legtöbb fürdőszobát jellemző helyhiánnyal szemben, valamint a praktikusság és esztétikum szempontjainak is meg kell felelniük.

Mindenkinek más-más adottságokkal bír a fürdőszobája méret, kialakítás és elrendezés tekintetében, valamint eltérő igényekkel is rendelkezünk a helyiség berendezését illetően, szokásainknak és stílusunknak megfelelően. Minderre megoldást nyújtanak az egyedi fürdőszoba bútorok, melyek egyaránt igazodnak a helyiség sajátosságaihoz, valamint az ügyfél elképzeléseihez!

Ossza meg velünk ötleteit és mi megvalósítjuk álmai fürdőszoba bútorát!

Praktikus megoldást keres tetőtéri helyiségek berendezésére?

Napjainkban igen népszerű megoldás családi házak bővítésére a tetőtér beépítése. Praktikus és helytakarékos, ugyanakkor költségkímélő lehetőséget kínál abban az esetben, ha megnövekedett igényeink, vagy családunk bővülése szükségessé teszi a nagyobb élettér kialakítását, azonban ragaszkodunk a már jól ismert környezethez.

A tetőtéri helyiségek berendezése azonban gyakran nehézségekbe ütközhet. Ezeknek a szobáknak az esetében is szeretnénk eleget tenni otthonunk többi helyiségével szemben állított alapvető elvárásainknak, miközben igyekszünk a már kialakított stílusnak megfelelően berendezni a szobát. A tetőtéri megoldás azonban jelentősen korlátozza lehetőségeinket a készbútorok tekintetében, hiszen az eltérő magasságok és a sajátos kialakítás nem kedvez az előre gyártott bútoroknak.

Tetőtéri helyiség berendezése esetén forduljon bizalommal tapasztalt szakembereinkhez, akik felmérik az otthona nyújtotta lehetőségeket és az Ön igényeink és elképzeléseinek megfelelően tervezik meg bútorait!

Az optimális munkakörnyezet megteremtése

Az irodák berendezésének számos szempontnak kell eleget tennie. Egyfelől a munkavállalók kényelmét kell szolgálnia, másfelől presztízsértékkel bír a partnerek, ügyfelek szemszögéből. Mindezek értelmében kiemelt figyelmet kell fordítani az irodabútorokra.

• Az irodabútoroknak, csakúgy, mint a cég minden megjelenési felületének, tükröznie kell a vállalkozás sajátos arculatát.

• A munkavállalók szívesebben töltik az idejüket egy igényesen kialakított, praktikus és esztétikus irodabútorokkal berendezett környezetben, mely növeli a komfortérzetet, ezáltal a munkamorált is.

• Emellett az ügyfelek gyakran hoznak ítéletet az iroda összképe alapján, rendezett, vagy éppen igénytelen voltáról.

• Egy irodában számos, a mindennapi munkavégzéshez szükséges berendezésnek és eszköznek kell helyet kapnia, melyeket a megfelelő módon kell tárolni a gördülékeny munka, illetve az organizált környezet megteremtése érdekében.

Mindezeknek a feltételeknek nehéz eleget tenni a bútoráruházak kínálatából, így érdemes egyedi irodabútort készíttetni. Amennyiben kifogástalan minőségű és stílusos irodabútorral szeretné berendezni munkahelyét, forduljon hozzánk bizalommal!

Egyedi előszobabútor az igényeknek megfelelően

A lakás elsődleges fogadótere általában az előszoba, amely a kabátok, cipők és egyéb kiegészítők tárolását ellátó helyiség, ezért gyakran alakulhat ki kisebb felfordulás, amennyiben nem tudunk kellő pakolási felületet és szekrényt biztosítani a ruhadarabok számára. Manapság a rendezett és jól pakolható előszobák kialakítása érdekében praktikus és esztétikus előszobabútorok állnak a tulajdonosok rendelkezésére az igényeknek megfelelően.

Az előszobabútorok kialakítása és tervezése során számos szempontot érdemes figyelembe venni:

• Az előszoba méreti adottságai, elrendezése

• A lehető legtöbb és jól kihasználható pakolási lehetőségek, például cipős szekrény

• Fogas kialakítás, például a családtagok létszáma, valamint a vendégek érkezése szempontjából

• Pakolási felület

• Esernyőtartó és egyéb kelléktartó

• Tükör elhelyezése

Minőségi, egyedi és esztétikus előszobabútor tervezésért és készítésért tekintse meg weboldalunk bővebb tájékoztatóját, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére, hogy otthona kényelmes és praktikus lehessen az elképzeléseinek megfelelően!

Hogyan varázsoljuk egyedivé a gyerekszobát?

A gyerekszoba kialakítása igen nagy munkát igényel, olykor nehezebb feladat, mint a lakás többi részének a berendezése, hiszen lényeges szempontokat kell mérlegelni, mielőtt hozzálátunk a tervezéshez.

Egy igazán jó gyerekszobának sok funkciót el kell látnia, elsősorban biztonságosnak kell lennie, legyen kényelmes, hogy a gyermek megfelelően pihenhessen, ugyanakkor vidám, és természetesen a lehető legjobban próbáljuk meg kihasználni a szoba nyújtotta adottságokat, ez főleg pakolás szempontjából elengedhetetlen. A gyerekek általában szeretik saját ízlésükre szabni a szobájukat, ezért nagy mozgástérre van szükségük. Szeretik a vidám és hangulatos színeket. Arra is érdemes hangsúlyt fektetni, hogy a gyerekszoba több zónából tevődjön össze, legyen egy játszósarok és egy tanulósarok is kialakítva. Fontos, hogy a szoba megfelelő tároló rendszerekkel és gyerekszoba bútorokkal legyen berendezve, így a kisgyermek is sokkal jobban igyekszik majd rendet tartani a szobájában. Vannak még ezen kívül egyéb biztonsági megoldások, például lekerekített bútorok választása, melyekkel elkerülhetjük az esetleges sérüléseket.

Rendezze be Ön is gyermeke szobáját egyedi bútorokkal, hogy minden személyre szabott lehessen! Forduljon hozzánk bizalommal egyedi gyerekszoba bútorokkal kapcsolatos elképzeléseivel!
konyhabutor.lap.hu | toloajto.lap.hu | egyedibutor.lap.hu | butor.lap.hu
Impresszum és Tárhely Szolgáltató