Facebook
Google+
Telefon: 20/443-9777 | E-mail: info@inpulse.hu

LÁSD-ÉREZD-ÉLD ÁT

Egger bútorlapok

EGGER Zoom, ahol harmonikusan megfér egymás mellet a hagyomány és a haladás. Meg teremtődött az együtt gondolkodás, az építészek, tervezők, kivitelezők, és megrendelők között.

Az EGGER Zoom érzékeinkre hatva összeköti a látást és a tapintást, nem csak bútor, egyfajta életérzést is biztosít, egy összehangolt világban, a dekor és különböző anyagvariációs rendszerek között. Megtalálhatjuk a színek és struktúrák harmóniáját melyek teljessé teszik elképzeléseinket, Harmonizálnak, és kompromisszumok nélküli tervezést tesz lehetővé számunkra. A Fehér alapszíneken, a szivárványos Uniszíneken, a változatos Fautánzatokon keresztül, a varázslatos Fantázia színeken át érezhetjük a harmóniát, melyet az EGGER bútorlapok biztosítanak.

A teljesség, amely jelentkezik, a felületi struktúrákon, él anyagokon. ABS -ken, dekoritlemezeken, laminált lapokon, munkalapokon, asztal-lapokon, festett, HDF-hátfal lemezeken kimagasló minőségben. Speciális hordozókkal, minden vastagságban, mely nélkülözhetetlen a bútorgyártás és a belsőépítészet területén.
konyhabutor.lap.hu | toloajto.lap.hu | egyedibutor.lap.hu | butor.lap.hu
Impresszum és Tárhely Szolgáltató