Facebook
Google+
Telefon: 20/443-9777 | E-mail: info@inpulse.hu

Blum - egy ismert márkanév

Blum a bútorok nyitását és zárását élménnyé teszi és növeli a mozgási komfortot minden lakrészben, de mindenek előtt a konyhában. Több mint 4500 munkatársunk világszerte azon dolgozik, hogy a Blum vasalatok tökéletes mozgására való törekvéseinket megvalósítsa. Ehhez a konyha használóit és azok szükségleteit a középpontba állítjuk.

Vasalatrendszerünk átgondolt funkcióval, felismerhető design-nal és hosszú élettartammal győzi meg Önt. Lelkesedést kell kiváltania és a konyhai munkát érzelemteli élménnyé kell tennie.

Partnereinket átfogó szolgáltatásai ajánlattal támogatjuk. Azért, hogy célirányosan dolgozhassunk, folyamatos párbeszédben állunk konyhagyártóinkkal, asztalosokkal, kereskedőkkel és konyhahasználókkal szerte a világon.

Blum termékek minősége

Minőség egy bútoréleten keresztül

A Blum-termékek egy konyha-bútoréleten keresztül - és ez mintegy 20 év - kifogástalan működést kell, hogy garantáljanak.

Konyhák megfigyelése

Ehhez termékeinket konyhai mindennapokon és tesztlaborokban figyeljük meg. A teszteredmények befolyásolják a termék fejlesztését és gyártását. Így tudjuk a felhasználók szükségleteinek megfelelően termékeinket fejleszteni és felkínálni.

Biztonsági teszt a Blum cégnél

A Blum vasalatok a mindennapos használatban rendkívüli igénybevételeknek vannak kitéve. Ezeket a helyzeteket vizsgáljuk tesztlaborunkban. Gyakorlatilag a fiókokat teljes terheléssel 100 000-szer nyitjuk és zárjuk. Egy kivetőpánt élettartamát 200000 ajtónyitással teszteljük. A felnyíló vasalatokat 80000-szer nyitjuk és zárjuk.


Érzelem < Forma < Funkció

A formának lelkesítenie kell

Ezért fektet a Blum termékeinek jó megjelenítésére éppolyan nagy hangsúlyt mint a kifogástalan működésre és komfortra. Lelkesedést kell kiváltania és a konyhai munkát érzelemteli élménnyé kell tennie. Egy kombináció, ami meggyőzi vevőinket éppúgy, mint a nemzetközi design szakembereket.

Nemzetközi kitüntetés

A mi mércénk a minőség - igényünk a design. Ezt igazolja a Blum-termékek számos nemzetközi design-kitüntetése mint a CLIP top kivetőpánt, TANDEMBOX fiók vagy AVENTOS felnyíló rendszer.

Innovációkkal hangsúlyozunk

Lehet az CLIP, a szerszám nélküli szerelés, pihekönnyű futás vagy tárolótér kihasználás, BLUMOTION, a lágy és halk mozgás, vagy a SERVO-DRIVE, a nyitástámogatás - a Blum innovációk mérföldkövek a bútorgyártásban. Ezt a tradíciót szeretnénk a jövőben is folytatni.

Mérföldkövek a bútorgyártáshoz.

Minden terméknél, amit fejlesztünk és gyártunk, a konyha használóira és azok szükségleteire gondolunk.

A Blum termékek segítik vevőink termelékenységének növelését, időt spórolnak és magas funkcionalitásukkal minden konyhát felértékelnek.

Praktikus - a szerszám nélküli szerelés

A Blum vasalatok szerszám nélküli szerelése egyszerű, gyors és biztonságos. CLIP és INSERTA-kivetőpántoknál ez például akár 60% időmegtakarítást jelenthet.

Teljes kihúzás - optimális tárolótér kihasználás

A teljes kihúzás alapja az optimális tárolótér kihasználásnak és az ergonomikus munkavégzésnek. A fiók teljes tartalma egy pillantásra láthatóvá válik és a közvetlen hozzáféréssel minden könnyen elérhető.

A pihekönnyű futás - a lágy innováció

A TANDEM-vezetősín rendszer a vízszintes és függőleges tengely nélküli görgőknek köszönhetően teljes terhelés alatt is pihekönnyen mozog, stabilan és biztonságosan.

A funkció érzelemteli élményt nyújt

BLUMOTION, innovációnk a lágy és halk záródáshoz ajtók, felnyílók és fiókok esetén, a modern konyha legmagasabb komfortját nyújtja és az ott végzett munkát érzelemteli élménnyé teszi.

Ez olyan könnyű...

SERVO-DRIVE, az új nyitási mód BLUMOTION-nel, az ideális megoldás, ha a konyhában a magas mozgási minőségről beszélünk. Elegendő a fogantyú nélküli előlapot kicsit megérinteni vagy a fogantyút lágyan meghúzni és a fiókok automatikusan kinyílnak.
konyhabutor.lap.hu | toloajto.lap.hu | egyedibutor.lap.hu | butor.lap.hu
Impresszum és Tárhely Szolgáltató