Facebook
Google+
Telefon: 20/443-9777 | E-mail: info@inpulse.hu

Beépített szekrények

Tisztelt Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk Önökkel megismertetni az anyagukban-, megformálásukban-, kivitelezésükben egyaránt korszerű termékeinket: egyedi méretre szabott-, beépített tolóajtós szekrényeinket.

Tolóajtajaink rendszerét a kanadai DSH Inc. gyártja, mely világviszonylatban 30 éve vezető szerepet tölt be a rendszer gyártásában.

Tolóajtajaink közkedveltek a vásárlók körében, köszönheti ezt gazdag kínálatának, a felhasznált alapanyagok kiváló minőségének, a kiegészítők bő választékának, s a termék variálhatóságának. Ez teszi alkalmassá termékeinket mindennemű belső tér berendezésére, szem előtt tartva a maximális térkihasználás szempontját.

Beépített szekrényt szeretne vásárolni? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Vásároljon nálunk kedvező áron!

Termékeinkkel valóra válthatják lakberendezési elképzeléseiket, vágyukat az egyedi, s egyben praktikus és természetes iránt, a minőség, az elegancia és a lendületes egyszerűség jegyében. Mindez elérhető áron, rövid határidőn belül, professzionális kivitelezésben, 10 év garanciával.

Reméljük, az itt felsorakoztatott ötletek segítenek Önöknek megálmodni és megtalálni otthonuk, irodájuk számára a legmegfelelőbb hangulatú, a legpraktikusabb tárolási lehetőségeket nyújtó szekrényváltozatot.

Szeretettel várjuk Önöket bemutatótermeinkben, ahol közelebbről is megismerkedhetnek termékeinkkel.

A tolóajtók előnyei

A beépített szekrények kiválasztásánál és megtervezésénél rendkívül lényeges szempont az ajtó milyensége. Már nem a hagyományos kétszárnyú, kifelé nyíló szekrényajtók jelentik az egyetlen megoldást. A tolóajtók megjelenésével új lehetőségek nyíltak meg mind a dizájn, mind a praktikus tárolás területén.

A tolóajtók legnagyobb előnye a helytakarékosság. Míg egy előszobában vagy szűk folyosón elhelyezett szekrényt sokszor csak úgy tudunk kinyitni, hogy a közlekedő utat teljesen elzárjuk vele, a tolóajtó megszünteti ezt az akadályt. A hálószobai beépített szekrény esetében megspórolja a holtteret, így azt másra is hasznosíthatjuk.

A szekrény frontján jóformán csak a tolóajtó látszódik, ezért fontos figyelmet fordítani a külcsínre is. Kínálatunkban számos variációt talál, amelyek közül biztosan talál olyat, ami egyezik az ízlésével és összhangban van a meglévő berendezéssel. Egy szép tolóajtóval egyszerre növelheti a teret és díszítheti a szobát.

Ha minőségi és egyedi beépített szekrényt keres, válasszon minket!

Miért érdemes beépített gardróbszekrény mellett dönteni?

Számos otthon lakói küzdenek a helyhiánnyal. Sok lakásban nincsen elegendő hely a ruhák, cipők számára, a ritkán használt holmiknak is nehezen találni megfelelő helyet, így könnyen rendetlen hatást kelthet otthonunk.

Ennek a problémának a megszüntetésére kínálnak megoldást a beépített gardróbszekrények.

A beépített szekrények legnagyobb előnye, hogy rendkívül helytakarékosak, nem foglalnak el nagy területet a hasznos térből. Éppen ezért igen praktikus a használatuk kisebb helyiségekben.

Melyik nő ne küzdene azzal a problémával, hogy nem férnek el a ruhái? Egy gardróbszekrényben minden ruhadarabnak van hely, a tárolási igényeknek megfelelően. A beépített gardróbszekrények polcos és akasztós résszel is rendelkeznek, ezáltal a ruhákat és cipőket úgy lehet elhelyezni bennük, hogy mindennek meg legyen maga helye, átláthatóvá, rendezetté lehet varázsolni vele a repertoárt.

Amennyiben egyedi gyártású beépített gardróbszekrényre van szüksége, keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!

Japán-módi

Otthonunk nagyon fontos részét képezi az életünknek, hiszen itt töltjük el az időnket: a konyhában főzünk, esetleg itt is eszünk, a hálószobában pihenünk, a nappaliban éljük szociális életünket, a fürdőszobában tisztálkodunk. Nagyon fontos, hogy a szobák kellemes hangulatot árasszanak, és jól érezzük magunkat adott helyen, különben nem is használhatjuk rá az „otthon” kifejezést.

Szerencsére már megadatott mindenki számára, hogy olyan stílusban rendezze be életterét, ahogy az igényeinek és a szükségleteinek megfelel. A keleti kultúra például minden egyes bútorából, dísztárgyából, képéből nyugalmat sugall: ha ilyen környezetre vágyik, mi szívesen segíthetünk Önnek megteremteni a megfelelő feltételeket. A tolóajtó japános hangulatúvá varázsolja életterét, emellett rendkívül praktikus is.

A tolóajtókkal helyet spórolhat, nem torlaszolja el a folyosókat, könnyű használatot biztosít, és mindemellett nagyon elegáns kivitelekben kaphatóak. Tolóajtókat vállalunk beépített szekrényekre és szobák elkülönítésére is.

Tolóajtókkal kapcsolatos kérdéseivel keressen fel minket!

Beépített szekrények irodai környezetben

Bár napjainkban az irodai tevékenységek java számítógépek segítségével történik, a munkavégzés során számos egyéb eszközre van szükség, továbbá rengeteg dokumentum születik, melyeket praktikusan kell tárolni.

Az irodai munkavégzés során az az optimális, ha minden szükséges kelléknek és iratnak meghatározott helye van, ezáltal egyszerűbbé téve a folyamatokat. Emellett egy iroda esetében rendkívül fontos a rendezett összkép, hiszen az ügyfelek és partnerek gyakran hoznak döntéseket első benyomásuk alapján.

Az irodai eszközök és dokumentumok tárolásához a beépített szekrény jelenti az ideális megoldást, melyben mindent rendezetten tárolhatunk, miközben elzárhatjuk őket a kíváncsi tekintetek elől. Minden irodai környezet más és más berendezést kíván, ezáltal érdemes egyedi beépített szekrény mellett dönteni, mely minden speciális igénynek eleget tesz.

Ossza meg velünk elképzeléseit és mi elkészítjük egyedi beépített szekrényét irodájába, mely minden funkcionális elvárásnak megfelel, ugyanakkor stílusos megjelenésével gazdagítja az összképet!

Milyen az ideális gardróbszekrény a hölgyek számára?

Az álom gardrób mindenkinek mást jelent, de egy-két alapszabályban minden hölgy egyetértene. A modern nő számára a jól megtervezett, praktikus beépített gardrób már nélkülözhetetlen berendezési tárgynak számít.

Hogy pontosan mit is jelent ez? Mint az köztudott, a hölgyek mindennél jobban szeretik a különféle ruhaneműiket, cipőiket és egyéb kiegészítőiket. Amikor gardróbszekrényt szeretnénk készíttetni, érdemes tisztában lennünk az alapokkal, azaz még a tervrajzok késztése előtt érdemes összeírnunk, hogy pontosan mire is van szükségünk.

A legtöbb nő szereti a jól felosztott, praktikus kialakítású, tehát gazdaságos beépített gardróbszekrényeket, melyek többféle igényt is kiszolgálnak. Így tehát érdemes számba venni, milyen célokra is szeretnénk használni jövőbeli beépített szekrényünket: Csak ruhatárolásra fogjuk használni? Hálószobai vagy előszobai felhasználásra fog készülni? Cipőt, kabátot és kiegészítőket is szeretnénk benne tárolni? Ezeket a kérdéseket azért érdemes tisztáznunk, hogy a megbízott szakember a tökéletes tervvel állhasson elő. Lássuk be, egy összetettebb gardrób teljesen más képet ad, mint egy egyszerű polcrendszer, ugyanis rendelkezik fiókokkal, fogasokkal, cipőtartókkal, és kis, praktikus tárolókkal a kiegészítők számára.

Amennyiben Ön is igényes és praktikus gardróbszekrényt képzelt el, a legjobb helyen jár! Kérdéseivel, elképzeléseivel keressen bennünket bizalommal!

Alu keretek

Alu keretek színe

 • eloxált ezüst
 • eloxált oliva
 • eloxált pezsgő

Acél keretek

Acél keretek színe

 • arktikus ezüst
 • barna
 • bükk
 • calvados
 • cseresznye
 • fehér
 • fényezett réz
 • fenyő
 • matt arany
 • nyír
 • világos tölgy
 • wenge
konyhabutor.lap.hu | toloajto.lap.hu | egyedibutor.lap.hu | butor.lap.hu
Impresszum és Tárhely Szolgáltató